Profile of azmikedel
Name: Azmi Kedel
Male
Kuala Lumpur
Malaysia
Yahoo IDazmikedel
Member since: Jul 12, 2009
Followers: 2
Interior and exterior designer.

Business Opportunities

  Category Price RM Advertiser
OFFERED: Jana Pendapatan Gaya Pintar Jana Pendapatan Gaya Pintar - Jom sertai kami ..Rebut peluang jana pendapatan dengan kaedah yang lebih pintar dan lebih efficient. Suatu peluang yang telah dibuktikan kunggulannya di sudut pencapaian dan pendapatan. Ayuh segera sertai peluang bisnes yang menjadi pilihan ramai ushawa-ushawan terulung di persada bisnes anatarabangsa dan tempatan. Peluang anda untuk menjana pendapatan boleh direalisasikan melalui perniagaan ini.
Resources / Networking
OFFERED:
30
 

Business Products & Services

  Category Price RM Advertiser
Kitchen Cabinet And Table Top Design - Kami menyediakan khidmat merekabentuk Kitchen cabinet dan Table Top .Wardrobe And Counter Top ,kerja-kerja pendawaian elektrik dan pemasangan paip. Jika anda memerlukan khidmat tersebut, pihak kami sentiasa bersedia untuk memenuhi permintaan menurut cita rasa pelanggan kami. Untuk pengetahuan anda, Kami menyediakan khidmat area Seremban, Nilai, Sepang , Bangi , Shah Alam, Putra Jaya, Sekitar lembah Kelang dan Melaka. Untuk sebut harga yang lebih jelas dan tepat , pihak kami bersedia membincangkannya secara off-line. Anda boleh menghubungi kami di talian 0193961780. Sebut harga dan lawatan ke tapak adalah percuma. Sila kunjungi kami di http://dapurkabinet.blogspot.com.
Construction / Maintenance
OFFERED:
Owner
 

Health & Beauty

  Category Brand Model Price RM
Penapis Dan Perawatan Air Oxy pi D'ionik - Tercari-cari produk penapis dan perawatan air? Mencari produk penapis air yang berkualiti dengan penghasilan air yang memiliki ciri-ciri air hidup . Memilih produk penapis air yang menepati standard piawaian adalah menjadi keutamaan .Pastikan anda membuat pilihan yang tepat dan bijak.. Ianya sangat penting bagi memastikan kita memiliki produk yang berkualiti dan selaras nilai ringgit yang kita belanjakan. Produk berkualiti pasti memuaskan hati. Untuk itu, dapatkan sistem penapis dan perawatan air Oxy Pi D’ionik.
Other Health & Beauty
FOR SALE:
Oxy Pi D'ionikD.C.L2120
 
Azmi's Adpost has been viewed 625 times

Azmi Kedel's Ads from Kuala Lumpur Malaysia
Powered and Presented by MyAdpost. An Adpost Affil.
Please click here to contact the Support Team.
powered by e-classifieds.net. copyright © 1995-2000 hagen software inc. all rights reserved.